diumenge, 13 de juliol de 2008

"Els 12 pobles de Noves de Segre"

L’altre dia, per la Seu,vaig trobar-me el Xavi. G, aquest home no para! ja s’havia pensat una nova ruta amb btt, a més, el nom de la ruta era força engrescador “ La ruta dels 12 pobles de Noves de Segre”. Donat que és una zona que tenim molt a prop, però que molts no coneixem gaire, no va costar d’animar més gent.

Vam quedar a les 07:30 a Noves de Segre,per tal d'aprofitar la fresca del matí.
En arribar a Noves ens vam trobar amb el Ricard, ell puntual com sempre, ja havia arribat, juntament amb el Nacho, tenien les bicis preparades. El Jordi B. ja baixava des de Bellestar amb bici, que ho és d’ecològic ell! .

La ruta promet, ja arriben l’Eli, l’Eva i el Francesc de Nargó, no ha costat gaire d’animar-los és una ruta interessant.

Un cop revisades totes les bicis comencem a pedalar. La ruta passa per Berén, Miravall, Guils del Cantó, Solans, Vila Rubla, Biscarbó, Castellàs, Espaén i un altra vegada Noves de Segre. Doncs som-hi a gaudir dels camins de la Vall de Noves!!

Aquesta no és la ruta inicial que tenia pensada en Xavi, ja que no va donar temps de visitar el pic de Les Piques (1971 m), i els pobles de Els Castells, Taús, i La Guàrdia d’Ares.

Un altre dia, un altra ruta.... potser aquesta tardor!

A l'enllaç de sota podreu veure més o menys per on passa la ruta:


Mostra un mapa més gran

Aquestes són algunes fotos de la ruta , espero que us agradin!!!