dimarts, 27 de maig del 2008

Boter de Coll 26 de Maig 2008

Avui al matí tot i que no deixava de ploure, no m'he pogut resistir més, i he anat a veure el Boter de Coll. Com ja saben els que hem coneixen, feia dies que anava al darrere de poder-lo veure amb un bon salt d'aigua, i al final ho he conseguit. He pogut arribar fins al peu del saltant, el qual m'ha impresionat moltíssim, l'alçada de la paret, i tota aquella aigua caient...No ho he pogut evitar, i m'he posat a sota de la cascada, ja era igual, pujant ja havia quedat ven moll per la pluja. Quina sensació, simplement fantàstic!Tot i acabar xop de d'alt a baix, a valgut la pena. A part del vídeo, que heu pogut veure, us poso algunes de les fotos que he fet del Boter de Coll.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Ostras Pere quina passada el salt de la regina!!!! mare de deu i tu un home tan prudent i et fots sota de la cascada!! i si cau una pedra? mira que et podie fer un goter al cap!!!

Be jo tampoc hauria pogut resistir la temptació de l'aigua pulveritzada per 300m de caiguda lliure. Be vejam si encara tinc sort i ara amb aquestes pluges vaig a fer un visita rapida, val mes un direc te que res.

Tambe molt xules encara que no tan impactants les de Valldarques i salt del Bote de Santa Maria.
Be gràcies per fer una mica de repas fotog`rafic del nostre pais i fer-nos dentetes un cop mes per estima i valorar tot allo que tan aprop tenim i de vegades...

Laia ha dit...

Mira que nés de petit el món. Quina sorpresa, tot remenant apareixes tu. Moltes Felicitats pel blog. Es fantàstic. Ens veiem el 15/06. Una abraçada.